Position: Operationeel Directeur

Location: Amstelveen, Nederland
Vacancy 2018002

Apply with Resume

Functie omschrijving

Opzetten van het restaurant:

    • Verantwoordelijk voor marketing en planning, implementatie van promotionele activiteiten.
    • Verantwoordelijk voor het opstellen van de businessplan.
    • Verantwoordelijk voor het coördineren van ontvangst van apparaten.
    • Verantwoordelijk voor het opstellen van werkprocedures.

Proefdraaien fase:

  • Verantwoordelijk voor het hele restaurant en de keuken.
  • Verantwoordelijk voor het trainen van restaurantpersoneel, het creëren van een goede werksfeer en teamrelaties.
  • Verantwoordelijk voor het inkoopbeleid.
  • Het vernieuwen van het drankenassortiment.
  • Het monitoren van het reserveringssysteem.

Operationele fase:

  • Verantwoordelijk voor het restaurant en de keuken.
  • Verantwoordelijk voor oparationele planning en budgetteren, financiele administratie en kostenbeheersing en omzetverhoging.
  • Verantwoordelijk voor marketing en promotie.
  • Verantwoordelijk voor het HR.
  • Relatiebeheer en afhandelen van klachten.
  • Handhaven en bewaken van service en kwaliteit
  • Handhaven en bewaken HACCP en openbaar veiligheid.

En alle management gerelateerde taken.

Functie vereisten

  • Nederlands (woord en geschrift), Chinees (mondeling)
  • Vijf jaar en meer horeca werkervaring
  • Gastvrij en passie voor horeca
  • Proactief, verantwoordelijksheidgevoel, flexibel, stressbestendig en resultaatgericht
Heeft u nog vragen over deze vacature? Stuur ons een bericht middels deze contact formulier.

Vacancy number

11 + 10 =